KATEGORİLER
BASINDA BİZ
TV Programları
Radyo Programları
Yazılı Basın
SİZDEN GELENLER
Konuk Defteri
Danışma Hattı
SİTEMİZE ÜYE OL
SİTEMİZİN İSTATİSTİKLERİ
Üye Sayısı : 2390
Ziyaretçi Sayısı : 44767
Online Ziyaretçi : 12
Anasayfa | Özgeçmişim | Eğitimlerim | Danışmanlık Seanslarım | Foto Galeri | İletişim

Çocuk Eğitiminde Babanın Etkisi

Çocuk Eğitiminde Babanın Etkisi
Yayınevi : Yediveren Yayınları
Yayın Tarihi : 2013-04-12
ISBN : 6055394356
Boyut : 3.5 x 21 cm
Sayfa Sayısı : 176
Facebookta Paylaş    Twitter Paylaş
KİTAP HAKKINDA

Babalik da annelik gibi hamilelikle baslar. Aile-çocuk iliskisine ve çocuk egitimine dair pek çok kitap bulunmaktadir. Hatta özellikle annelere yönelik hazirlanmis eserler fazlasiyla mevcuttur. Ancak çocuk egitiminde babanin etkisini tüm detaylariyla ele alan çalismalar yeterli degildir. Danisman-Psikolog Rukiye Karaköse ve Egitimci-Yazar Saban Karaköse, bu ciddi boslugu doldurmak amaciyla baba-çocuk iliskisini tüm yönleriyle arastirdilar.

Ve kitabi, "Nasil daha iyi bir baba olunabilir?" sorusundan yola çikip; Tarih içerisinde babalik rollerinde ortaya çikan degisim. Ülkemizdeki babalik kültürü. Çocuklarin gelisimi ve egitimlerinde babalarin etkisi.? Babaya düsen görevlere dikkat çekerek hazirladilar.

Bu hazirlik asamasinda uzmanlarin görüslerine yer vermeye de özen gösterdiler. Baba olmak önemli bir sorumluluktur. Bu sorumlulugun agirligini üzerinde tasiyan tüm babalarin, yararli bilgilerle dolu "Çocuk Egitiminde Babanin Etkisi" kitabiyla, çocuklarina karsi yaklasimlarini tekrar degerlendireceklerini ümit ediyoruz...

YORUMLAR
Kitap hakkında yorum yapmak için lütfen aşağıdaki formu doldurunuz.
 

 Tüm hakları saklıdır.